SERVICE OCH REPARATION

Vi sätter stor vikt vid goda kundrelationer och är stolta över att kunna erbjuda förstklassig service och reparation av alla våra produkter. Vid behov finns vi alltid lätt tillgängliga för respons och lösning på problem. Våra kvalificerade tekniker och reparatörer har mångårig erfarenhet och gör sitt yttersta för att problem åtgärdas snabbt och smidigt.

Vid vår serviceanläggning utför vi dagligen både stora och små reparationer, service och underhåll av alla typer av produkter. För att ligga i framkant och tillgodose våra kunders höga krav är vi i ständig utveckling och sätter stort värde vid att förnya och förbättra oss, både utrustnings- och kunskapsmässigt.

MONTERING, SERVICE OCH REPARATION.

VID VÅR ANLÄGGNING I VÄSTERÅS UTFÖR VI BÅDE STORA & SMÅ REPARATIONER, SERVICE & UNDERHÅLL.

Cowin Svenska AB ingår i COWIN GLOBAL och är specialiserat på utveckling, konstruktion och tillverkning av utrustning för lagring, hantering, transport och distribution av material och varor. Cowinkoncernen är en snabbväxande leverantör av rullburar, stålbehållare, containrar, lastpallar, racks och kärror.

Vår tillverkning inom Cowinkoncernen är flerfaldigt ISO-certifierade inom exempelvis kvalitetsledning och systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi är även P-märkta av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Förutom ovan nämnda certifieringar, adderar vi ytterligare kvalitetsfaktorer baserade på våra egna erfarenheter både inom övriga standarder och inom vår egen industri.

sedex_logosp_logo_rgb

Kontakta Oss